Spansk tradition i hjertet af Aarhus

Hvem står bag l'Cobert de CANblau?

Vi holder af det spanske køkkens temperament og enkelhed. Vi har forelsket os i råvarernes smag, der for alvor kommer til sin ret i det spanske klima. Vi serverer autentiske, traditionelle retter, og byder dig velkommen til en hurtig tapa over disken, eller muligheden for at bruge en hel aften i vores tapasbar.

Alt fra klinkerne på væggen til bestikket i vores tapasbar er importeret fra Spanien for at give dig den mest autentiske oplevelse af vores fædreland og de traditioner, vi repræsenterer på M.P. Bruunsgade i Aarhus.

Vores team udspringer af CANblau i Frederiksgade

l’Cobert de CANblau bestyres til dagligt af Marc Bjørn, der udover at være køkkenchef også er medejer af både l’Cobert de CANblau og CANblau på Frederiksgade i Aarhus. Marc er tidligere kokkeelev hos CANblau, og efter at han har været ude og arbejde flere forskellige steder i verden, er han vendt hjem til CANblau med ny inspiration og viden.

Sammen med Jimmy Holm, ejer og bestyrer af CANblau, bringer han liv til den fælles drøm om en traditionel, spansk tapasbar i hjertet af Aarhus. Her sættes der fokus på Spaniens traditioner, gamle opskrifter og spansk historiefortælling i livlige og spændende rammer.

Ønsker du en mere eksperimenterende oplevelse i det spanske køkken, hvor der er plads til fordybelse og nørderi ved bordet, vil vi til hver en tid anbefale dig at besøge vores søsterrestaurant i Frederiksgade.

Besøg CANblau i Frederiksgade

Kontakt os

Kom forbi, sig hej og se restauranten!

Er du interesseret i at bestille bord, kan du gøre det her og har du andre forespørgsler, er du velkommen til at give os et kald på: +45 73 70 63 03

Du kan også sende os en mail på: lcobert@canblau.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: 17.00 – 00.00

Køkkenet har åbent 17.30 – 21.30. Udenfor køkkenets åbningstid, byder vi på snacks i baren.

Fredag: 17.00 – 01.00
Lørdag: 12.00 – 01.00
Søndag: Lukket

Fredag og lørdag er køkkenet åbent indtil kl. 22.00. Udenfor køkkenets åbningstid, byder vi på snacks i baren.