Vores tapasmenu

Vi serverer traditionel, spansk tapas. Der er ingen dikkedarer, ingen svinkeærinder og ingen store armbevægelser. Derimod sørger vi for ærlig, spansk mad med nøje udvalgte råvarer. Akkurat som vores abuela ville have lavet sin tapas.

Vi serverer med andre ord tapas til enhver smag – også vegetarens. Har du laktose- eller glutenallergi, råder vi dig til at sige det i baren ved ankomst, eller alternativt skrive det i din booking, når du booker bord hos os.

Book bord her

Menu August - September

Brød, mandler og oliven

Jamón serrano de Batallé
Croquetas m/ kylling

Marinerede rejer m/ aioli
Friterede papadums m/ koldrøget laks og syltede ørredrogn

Stegt torsk m/ salsa verde, pinjekerner og BBQ panko
Grillede broccolini m/ salsa romesco og mandler

Patatas bravas m/ aioli og salsa brava
Grillet oksebov m/ morkler, majs og fermenteret hvidløg

Menupris 398,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)

Tilkøb af dessert 50 kr pr. person
Ananas, kokos og crispy havre

Vinmenu á 4 glas 348,- pr. gæst

Snacks

Mandler

25,-

Spicy nuts

25,-

Marinerede oliven

25,-

Grove kartoffelchips m/ mojo rojo

38,-

Ibérico-flæskesvær m/ røget paprika og parmesan 

38,-

Foccacia m/ olivenolie

28,-

Aioli

18,-

Pan con ...

Pan con tomate og hvidløg, 4 stk. 

40,-

Pan con tomate y Ansjoser fra l’Escala, 2 stk. 

58,-

Pan con tomate y jamón serrano, 4 stk.

98,-

Croquetas

Jamon Ibérico, 4 stk.

78,-

Vegetar m/ Karl Johan svampe, 4 stk.

55,-

Kylling, 4 stk.

68,-

Jamón

4 udvalgte skinker med et glas sherry, pr. person. 

148,-

Jamón serrano de Batalle, 15 md.

90,-

Jamón Ibérico cebo de Campo, La Jara de Lazo, 22 md.

140,-

Jamón Ibérico cebo de Campo de Fisan, 22 md.

140,-

Jamón Ibérico bellota de Navidul, Lampino, 24 md.

160,-

Jamón Ibérico bellota de Cesar Nieto, 60 md.

165,-

Jamón Ibérico bellota pata negra de Joselito, 36 md.

245,-

Jamón Ibérico bellota pata negra de Lazo, 36 md.

230,-

Jamón Ibérico bellota pata negra de Fisan, 36 md.

198,-

Jamón Ibérico bellota pata negra de Juan Manuel Hernandez, 48 md.

240,-

Pescado/Marisco (Fisk/Skaldyr)

Marinerede rejer m/ aioli

88,-

Lynstegt tun m/ chimichurri og friterede artiskokker

100,-

Carpaccio af kammusling m/ frisk salsa og jalapeños

90,-

Friterede papadums m/ koldrøget laks og syltede ørredrogn 

85,-

Torsk m/ salsa verde, pinjekerner og BBQ panko

95,-

Grillet blækspruttearm m/ lun kartoffelmos & røget paprika

120,-

Grillet makrel i escabeche

98,-

Gambas pil-pil

88,-

Calamares med aioli

55,-

Venduras (Vegetar)

Grillede broccolini m/ salsa romesco og mandler

58,-

Svampetoast m/ ost og Karl Johan svampe

70,-

Pimientos de Padron m/ olivenolie og salt

48,-

Patatas bravas m/ salsa brava og aioli

55,-

Arroz (Paella)

Arroz Negro m/ skaldyr og bløddyr

150,-

Arroz con Gambas

140,-

Arroz Valenciana m/kanin og glad gris

140,-

Ensaladas (Salater)

Mixta m/ gedeost, vandmelon, croutons og balsamico

78,-

Mixta m/ pærer, chorizo, valnødder og appelsinvinagrette

85,-

Mixta m/ Jamón Ibérico, mozzarella, piquillo og estragon

98,-

Carne (Kød)

Rørt tatar på okse m/ paprika, trøffelmayo og chips

98,-

Burger m/ oksekød, røget mayonnaise og panchetta

72,-

Pluma Ibérica burger m/ løgmarmelade piquillo, 2 stk.

88,-

Kyllingeoverlår m/ frikassé af asparges og ristet chorizo

115,-

Grillet oksebov m/ morkler, majs og fermenteret hvidløg

108,-

Postres (Desserter)

Churros, vaniljeis og chokolade-karamelsauce

85,-

Hvid chokolademousse m/vanilje, passion- og mangosorbet

85,-

Ananas, kokos og crispy havre

50,-

Manchego

78,-

Er du sulten efter spansk, traditionel tapas?

Book dit bord her