Vores tapasmenu
Vi serverer traditionel, spansk tapas. Der er ingen dikkedarer, ingen svinkeærinder og ingen store armbevægelser. Derimod sørger vi for ærlig, spansk mad med nøje udvalgte råvarer. Akkurat som vores abuela ville have lavet sin tapas.
Vi serverer med andre ord tapas til enhver smag – også vegetarens. Har du laktose- eller glutenallergi, råder vi dig til at sige det i baren ved ankomst, eller alternativt skrive det i din booking, når du booker bord hos os.

Menu August - September
Brød, mandler og oliven
Jamón serrano de Batallé
Croquetas m/ kylling
Marinerede rejer m/ aioli
Friterede papadums m/ koldrøget laks og syltede ørredrogn
Stegt torsk m/ salsa verde, pinjekerner og BBQ panko
Grillede broccolini m/ salsa romesco og mandler
Patatas bravas m/ aioli og salsa brava
Grillet oksebov m/ morkler, majs og fermenteret hvidløg
Menupris 398,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)
Tilkøb af dessert 50 kr pr. person
Ananas, kokos og crispy havre
Vinmenu á 4 glas 348,- pr. gæst
Snacks
Mandler
25,-
Spicy nuts
25,-
Marinerede oliven
25,-
Grove kartoffelchips m/ mojo rojo
38,-
Ibérico-flæskesvær m/ røget paprika og parmesan
38,-
Foccacia m/ olivenolie
28,-
Aioli
18,-
Pan con ...
Pan con tomate og hvidløg, 4 stk.
40,-
Pan con tomate y Ansjoser fra l’Escala, 2 stk.
58,-
Pan con tomate y jamón serrano, 4 stk.
98,-
Croquetas
Jamon Ibérico, 4 stk.
78,-
Vegetar m/ Karl Johan svampe, 4 stk.
55,-
Kylling, 4 stk.
68,-
Jamón
4 udvalgte skinker med et glas sherry, pr. person.
148,-
Jamón serrano de Batalle, 15 md.
90,-
Jamón Ibérico cebo de Campo, La Jara de Lazo, 22 md.
140,-
Jamón Ibérico cebo de Campo de Fisan, 22 md.
140,-
Jamón Ibérico bellota de Navidul, Lampino, 24 md.
160,-
Jamón Ibérico bellota de Cesar Nieto, 60 md.
165,-
Jamón Ibérico bellota pata negra de Joselito, 36 md.
245,-
Jamón Ibérico bellota pata negra de Lazo, 36 md.
230,-
Jamón Ibérico bellota pata negra de Fisan, 36 md.
198,-
Jamón Ibérico bellota pata negra de Juan Manuel Hernandez, 48 md.
240,-
Pescado/Marisco (Fisk/Skaldyr)
Marinerede rejer m/ aioli
88,-
Lynstegt tun m/ chimichurri og friterede artiskokker
100,-
Carpaccio af kammusling m/ frisk salsa og jalapeños
90,-
Friterede papadums m/ koldrøget laks og syltede ørredrogn
85,-
Torsk m/ salsa verde, pinjekerner og BBQ panko
95,-
Grillet blækspruttearm m/ lun kartoffelmos & røget paprika
120,-
Grillet makrel i escabeche
98,-
Gambas pil-pil
88,-
Calamares med aioli
55,-
Venduras (Vegetar)
Grillede broccolini m/ salsa romesco og mandler
58,-
Svampetoast m/ ost og Karl Johan svampe
70,-
Pimientos de Padron m/ olivenolie og salt
48,-
Patatas bravas m/ salsa brava og aioli
55,-
Arroz (Paella)
Arroz Negro m/ skaldyr og bløddyr
150,-
Arroz con Gambas
140,-
Arroz Valenciana m/kanin og glad gris
140,-
Ensaladas (Salater)
Mixta m/ gedeost, vandmelon, croutons og balsamico
78,-
Mixta m/ pærer, chorizo, valnødder og appelsinvinagrette
85,-
Mixta m/ Jamón Ibérico, mozzarella, piquillo og estragon
98,-
Carne (Kød)
Rørt tatar på okse m/ paprika, trøffelmayo og chips
98,-
Burger m/ oksekød, røget mayonnaise og panchetta
72,-
Pluma Ibérica burger m/ løgmarmelade piquillo, 2 stk.
88,-
Kyllingeoverlår m/ frikassé af asparges og ristet chorizo
115,-
Grillet oksebov m/ morkler, majs og fermenteret hvidløg
108,-
Postres (Desserter)
Churros, vaniljeis og chokolade-karamelsauce
85,-
Hvid chokolademousse m/vanilje, passion- og mangosorbet
85,-
Ananas, kokos og crispy havre
50,-
Manchego
78,-